CSM București urcă pe locul 2 în grupa din Liga Campioanelor după victoria cu Krim

Foto: fanatik.ro

Foto: fanatik.ro

CSM București a învins acasă pe Krim Ljubljana din Slovenia, scor 32-26, în Grupa 2 din Liga Campioanelor la handbal. În urma acestui succes, campioana României a urcat pe locul secund în clasamentul grupei.

Krim Ljubljana a fost în avantaj în startul meciului, scor 2-0, 3-1 și 4-2, apoi 5-4. Însă CSMB a condus prima dată cu 6-5, apoi s-a desprins la 9-7 și 12-9, iar la pauză avea cinci goluri în plus, scor 16-11. Diferența maximă a fost de nouă goluri, scor 22-13 în minutul 40. A urmat o perioadă de opt minute fără vreun gol marcat de echipa bucureșteană, Krim s-a apropiat la cinci goluri, dar CSMB s-a trezit și a avut un final de joc fără emoții.

Jovanka Radicevici a fost cea mai bună jucătoare de la CSM București, cu zece goluri.

În clasamentul grupei, Eto Gyor este prima, cu 10 puncte din cinci meciuri. CSM are opt puncte după șase partide, iar Kristiansand  este a treia, cu șase puncte în cinci meciuri. Ferencvaros ocupă locul patru, cu patru puncte după cinci partide. Krim Ljubljana este pe locul 5 (3 puncte în 6 meciuri), iar Thuringer încheie clasamentul, cu un punct în cinci partide.

Primele patru clasate se califică în sferturile de finală.

În etapa următoare, pe 10 februarie, CSM înfruntă în deplasare pe Thuringer.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *