Trump îl învinge clar pe O’Sullivan și câștigă pentru prima dată Mastersul de la Londra

Judd Trump s-a impus pentru prima dată în Mastersul de la Londra, cel mai important turneu invitațional din calendarul mondial. În finală, Trump l-a zdrobit pe Ronnie O’Sullivan, cel mai titrat jucător din istoria competiției, cu șapte trofee.

Ocupantul locului cinci în clasamentul mondial, Trump a tranșat partida practic încă din prima sesiune, conducând cu 4-0 la pauză și cu 7-1 la final. O’Sullivan a răspuns în startul sesiunii de seară cu două breakuri de peste 100 de puncte, dar Trump a câștigat în cele din urmă cu 10-4.

Pentru acest triumf, Trump primește un cec în valoare de 200.000 de lire sterline.

Este doar al doilea trofeu câștigat de Trump într-un turneu din Tripla Coroană, serie din care fac parte Mastersul, Campionatul Mondial și Campionatul Regatului Unit. Anterior, Trump mai câștigase în 2011 Campionatul Regatului Unit.

Pentru O’Sullivan, este doar a treia înfrângere suferită în acest sezon, în 32 de meciuri disputate. Anterior, Ronnie mai pierduse tot contra lui Trump, în finala Openului Irlandei de Nord și în fața lui Mark Davis, în semifinale la Openul Englez.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *