Foto: bbc.co.uk

Scoțianul Andy Murray, fost lider mondial, câștigător a trei turnee de Grand Slam și a două medalii olimpice de aur, ar putea disputa în următoarele săptămâni ultimele meciuri ale carierei sale.

Într-o conferință de presă organizată la Melbourne, înainte de startul Openului Australian, primul Grand Slam al anului, jucătorul în vârstă de 31 de ani a spus că aceasta ar putea fi ultimul turneu al carierei sale.

„Nu sunt sigur că mai pot juca din cauza durerilor. Aș vrea să ajung până la Wimbledon, să mă retrag acolo, dar nu sunt sigur că pot face asta”, a spus Murray cu lacrimi în ochi.

Scoțianul a suferit o intervenție chirurgicală la șoldul drept în ianuarie 2018 și a revenit pe terenul de joc în luna iunie, dar în septembrie a pus capăt sezonului, neputând juca.

„Am dureri groaznice deja de 20 de luni. Am făcut tot ce era posibil pentru a-mi repara șoldul și a mă simți mai bine, dar tot degeaba. Sunt mai bine acum decât eram în urmă cu șase luni, însă tot am mari dureri. Încă pot juca tenis, dar nu la nivelul la care am fost”, a mai adăugat Murray.

Murray îl va înfrunta în primul tur la Openul Australian pe spaniolul Roberto Bautista Agut, cap de serie numărul 22.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *