Petra Vlhova se impune în slalomul de la Flachau, reușind a treia victorie din acest sezon

Foto: alchetron.com

Foto: alchetron.com

Slovaca Petra Vlhova a câștigat cursa de slalom programată la Flachau, în Austria, în Cupa Mondială de schi alpin. Schioara în vârstă de 23 de ani reușește a șaptea victorie a carierei, a treia din acest sezon în care mai câștigase tot în Austria un slalom uriaș, la Semmering, și un slalom paralel la Oslo.

Vlhova a fost pe locul trei la finalul primei manșe de la Flachau, la 31 de sutimi în urma americancei Mikaela Shiffrin, cea mai rapidă în manșa întâi.

În manșa secundă, slovaca a înregistrat cel mai bun timp, iar la final timpul său cumulat a fost de un minut, 52 de secunde și 85 de sutimi. Shiffrin a încheiat pe locul doi, cu un timp total cu 15 sutimi mai slab față de cel al învingătoarei. Katharina Liensberger din Austria s-a clasat pe poziția a treia.

În clasamentul general al sezonului, Shiffrin rămâne lider, cu 1294 de puncte. Vlhova ocupă poziția a doua, cu 848 de puncte.

Următoarele etape din Cupa Mondială sunt programate la St.Anton, în Austria, unde vor avea loc o coborâre și un Super-G.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *