Marcel Hirscher se impune pentru a cincea oară în slalomul de la Zagreb

Foto: nzz.ch

Foto: nzz.ch

Austriacul Marcel Hirscher a câștigat cursa de slalom programată la Zagreb, în Croația, în Cupa Mondială de schi alpin. Este a 64-a victorie a carierei pentru Hirscher, a șasea în acest sezon și a cincea în capitala Croației, după cele din 2012, 2013, 2015 și 2018.

Hirscher a fost pe locul doi la finalul primei manșe, la 37 de sutimi în urma austriacului Marco Schwarz, dar apoi a reușit cel mai bun timp din prima manșă și a câștigat cu un timp total de un minut, 48 de secunde și 64 de sutimi. Scharz a abandonat în manșa a doua.

Pe locul doi la final s-a clasat francezul Alexis Pinturault, cu un timp cu șase zecimi mai slab față de al învingătorului, iar pe trei a încheiat un alt austriac, Manuel Feller.

Clasamentul general al sezonului este dominat autoritar de Hirscher care a adunat 756 de puncte. Norvegianul Henrik Kristoffersen este al doilea, cu 421 de puncte.

Următoarele etape ale sezonului au loc la Adelboden, în Elveția, unde pe 12 și 13 ianuarie sunt programate un slalom uriaș și un slalom.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *