România a fost învinsă acasă de Spania în preliminariile Europeanului feminin de volei

Echipa națională feminină de volei a României a fost învinsă de Spania cu 3-2, într-un meci jucat la Alexandria, în Grupa F din preliminariile pentru Campionatul European din acest an.

România a câștigat primul set cu 25-22, dar Spania a trecut apoi în avantaj, adjudecându-și următoarele două seturi cu 25-16 și 25-23. În setul patru, echipa țării noastre s-a impus cu 25-21 și astfel s-a ajuns în tiebreak, unde Spania a avut câștig de cauză, scor 15-13.

Câștigătoarea meciului își asigura calificarea la turneul final, Spania fiind cea care are deja biletele pentru competiția din toamnă.

În clasamentul grupei, Spania este lider, cu 11 puncte, același număr ca și România. Bosnia-Herțegovina ocupă locul trei, cu opt puncte.

În ultima etapă, pe 9 ianuarie, România înfruntă în deplasare Bosnia, la Lukavac. Cu un succes, România merge de asemenea la turneul final. Chiar și în ciuda unei înfrângeri, dar cu două seturi câștigate de echipa noastră, tot România încheie grupa pe locul doi care asigură calificarea la competiția continentală.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *