Botoșani-Poli Iași 1-2. Ieșenii câștigă după ce au fost conduși cu 1-0

Foto: infois.ro

Foto: infois.ro

Politehnica Iași a învins în deplasare pe FC Botoșani cu 2-1, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I. Ieșenii nu mai câștigaseră în campionat de aproape o lună. De cealaltă parte, FC Botoșani a pierdut trei dintre ultimele patru partide jucate pe teren propriu.

Andrei Miron a adus pe gazde în avantaj încă din minutul 6, din pasa lui Fülöp. Este al doilea gol din acest sezon pentru fundașul în vârstă de 24 de ani. Poli Iași a egalat prin capverdianul Platini, din pasa lui Sin. Platini marcase și în precedenta victorie a ieșenilor, pe 10 noiembrie, la Giurgiu. Iar în prelungirile primei reprize, costaricanul Dylan Flores a înscris al cincilea său gol stagional.

În clasament, Poli Iași a urcat pe locul 9, cu 21 de puncte, depășind chiar pe FC Botoșani care a coborât pe 10, cu 20 de puncte.

În etapa viitoare, FC Botoșani înfruntă în deplasare pe Sepsi, iar Poli Iași primește vizita Dunării Călărași.

FC Botoșani – Politehnica Iași 1-2 (1-2)
Stadion: Municipal (Botoșani)
Goluri: Miron 6 / Platini 34, Flores 45+2
FC Botoșani: Pap – Patache, Miron, Burcă, Dumitraș (Trujici 79) – Fülöp, Papa (Ongenda 56), Karaboué – Golofca (Chitoșcă 68), Roman, Fabbrini. Antrenor: Liviu Ciobotariu.
Politehnica Iași: Rusu – Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Sin – Platini, Qaka, Cioinac, Petre (Danale 90+4) – Cristea (Sanoh 86), Flores (Zaharia 90). Antrenor: Flavius Stoican.
Cartonașe galbene: Sin 22, Cristea 51, Petre 67, Flores 90, Rusu 90+6.
Arbitru: Marian Barbu (Brașov).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *