Mikaela Shiffrin își completează palmaresul cu prima victorie într-o cursă de Super-G

Foto: si.com

Foto: si.com

Americanca Mikaela Shiffrin devine schioara perfectă. O specialistă a curselor tehnice, Shiffrin începe să obțină victorii și în curse de viteză. După o primă coborâre câștigată în sezonul precedent al Cupei Mondiale de schi alpin, acum Shiffrin și-a trecut în palmares și un prim succes la Super-G.

La Lake Louise, în Canada, Shiffrin a încheiat traseul în un minut, 19 secunde și 41 de sutimi, devansând-o cu 77 de sutimi pe Ragnhild Mowinckel din Norvegia, ocupanta locului doi. Viktoria Rebensburg din Germania a completat podiumul.

Shiffrin a ajuns la 46 de victorii în carieră, dintre care 34 sunt la slalom, șase la slalom uriaș, trei la slalom paralel și câte una la coborâre, combinată alpină și Super-G.

Americanca are trei succese în actualul sezon și conduce autoritar ierarhia generală, cu 489 de puncte. Michelle Gisin din Elveția este a doua, cu 251 de puncte.

Următoarele etape ale sezonului au loc în Elveția, la St.Moritz, pe 8 și 9 decembrie, fiind programate un Super-G și un slalom paralel.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *