România a trecut acasă de Kosovo, în preliminariile Europeanului de baschet din 2021

Echipa națională masculină de baschet a României a câștigat meciul contra selecționatei din Kosovo, scor 88-83, partidă jucată la Oradea, în preliminariile EuroBaschet 2021.

Kosovo a condus în prima jumătate a meciului, diferența maximă fiind de șapte puncte, scor 28-21. La pauza mare, scorul era 35-35. Tot kosovarii au fost în avantaj în startul sfertului trei, dar România a preluat inițiativa la jumătatea sfertului, apoi a condus în sfertul patru și la 11 puncte diferență.

Giordan Watson a fost cel mai bun marcator din tabăra României, cu 19 puncte. Iar Alexandru Olah a fost lider la recuperări, cu nouă reușite.

Lis Shoshi a fost cel mai bun jucător de la Kosovo, cu 29 de puncte și 18 recuperări.

În clasamentul Grupei B, România este pe locul doi, cu o victorie și o înfrângere după două partide. Macedonia este lider, cu două victorii, iar Kosovo are două înfrângeri.

Următorul meci din grupă are loc pe 2 decembrie, între Macedonia și Kosovo. Apoi, pe 21 februarie, România primește vizita Macedoniei, iar pe 24 februarie, echipa țării noastre înfruntă în deplasare pe Kosovo.

Prima clasată în grupă promovează în faza principală a calificărilor, iar echipele de pe locurile doi și trei vor juca în turul trei preliminar.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *