FC Botoșani-U.Craiova 2-1. Moldovenii au învins de fiecare dată acasă pe Universitatea în meciurile directe

Foto: tvr.ro

Foto: tvr.ro

FC Botoșani a câștigat cu 2-1 partida cu Universitatea Craiova care încheie etapa a 16-a din Liga I. FC Botoșani a bifat astfel a șasea victorie consecutivă pe teren propriu împotriva Universității, în meciurile directe de campionat dintre cele două formații. Seria a început în luna mai 2015, la prima întâlnire directă. Pentru FC Botoșani, a fost prima partidă sub conducerea antrenorului Liviu Ciobotariu care l-a înlocuit pe Costel Enache, plecat la Astra.

Italianul Diego Fabbrini a deschis scorul, din pasa lui Karaboué, marcând pentru a doua oară în acest sezon. Lóránd Fülöp a dublat avantajul gazdelor, după o pasă a lui Roman, acesta fiind al treilea său gol stagional. Iar Alexandru Mateiu a înscris pentru oaspeți, pe final de meci, punctând pentru a doua oară în actuala stagiune. Mateiu marcase și la precedenta deplasare a Universității, la Iași.

În clasament, U.Craiova se află pe locul 4, cu 26 de puncte, iar FC Botoșani urcă pe 8, cu 19 puncte.

În etapa viitoare, FC Botoșani înfruntă în deplasare pe Astra, iar U.Craiova primește vizita echipei Dunărea Călărași.

FC Botoșani – Universitatea Craiova 2-1 (2-0)
Stadion: Municipal (Botoșani)
Goluri: Fabbrini 25, Fülöp 35 / Mateiu 79
FC Botoșani: Pap – Patache, Miron, Burcă, Dumitraș (Chitoșcă 43) – Papa, Karaboué (Târșa 85) – Golofca (Ongenda 73), Fülöp, Fabbrini – Roman. Antrenor: Liviu Ciobotariu.
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Dimitrov, Donkor, Kelici, Bancu – Mateiu, Cicâldău – Bărbuț (Meza Colli 46), Mihăilă (Fedele 76), Burlacu (Glavina 62) – Koljici. Antrenor: Devis Mangia.
Cartonașe galbene: Patache 54, Golofca 65 / Mihăilă 18, Dimitrov 34, Bărbuț 39, Kelici 46, Bancu 68.
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *