Dinamo a pierdut în ultima secundă în Norvegia, în Liga Campionilor, și se îndepărtează de primele locuri în grupă

Foto: csdinamo.eu

Foto: csdinamo.eu

Dinamo București a fost învinsă în deplasare de echipa norvegiană Elverum, în etapa a opta din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal, scor 29-28. În urma acestui eșec, Dinamo a coborât pe locul trei în clasamentul grupei.

Gazdele au condus cu 2-0 și 4-1 în startul partidei, dar Dinamo a revenit, a egalat la 4-4, apoi a trecut prima dată în avantaj la 6-5. Bucureștenii s-au desprins ulterior la patru goluri diferență, scor 14-10. La pauză, Dinamo conducea cu 15-12. Gazdele au revenit în partea secundă și au egalat la 18-18. Apoi, cele două echipe au jucat de la egal la egal, rareori fiind o diferență mai mare de un gol. Dinamo a fost în avantaj pe final de meci, scor 28-27, însă a încasat două goluri în ultimele 15 secunde de joc.

Muhamed Zulfici și Răzvan Gavriloaia au fost principalii marcatori de la Dinamo, cu câte șase goluri fiecare.

De la Elverum a ieșit în evidență Alexander Westby, autor a opt goluri.

Wisla Plock conduce în clasamentul grupei, cu 12 puncte, urmată de Ademar Leon, cu 11 puncte. Dinamo și Elverum au câte zece puncte. Primele două clasate merg în faza următoare.

În etapa viitoare, pe 21 noiembrie, Dinamo primește vizita echipei Riihimaen Cocks din Finlanda, locul 5 în grupă, cu patru puncte.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *