Sepsi-Hermannstadt 1-3. Sibienii ies din zona retrogradării, Sepsi pierde al treilea meci la rând acasă

Foto: oradesibiu.ro

Foto: oradesibiu.ro

FC Hermannstadt a învins în deplasare cu 3-1 pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 14-a din Liga I, prima din returul sezonului regulat. În tur, tot Hermannstadt câștigase, cu 1-0. Sepsi are trei înfrângeri la rând pe teren propriu, în vreme ce Hermannstadt are două succese consecutive, ambele în deplasare, fiind neînvinsă pe teren străin în ultimele trei meciuri jucate, după ce anterior pierduse primele patru deplasări din sezon.

Malianul Ibrahima Tandia a adus pe Sepsi în avantaj, cu al șaselea său gol stagional. Dar imediat după pauză, Lucian Dumitriu a egalat, înscriind pentru a doua etapă la rând. Congolezul Juvhel Tsoumou a profitat de o gafă a lui Niczuly care a încercat un dribling în careu, i-a luat mingea și a trimis în poarta goală, aducând pe oaspeți în avantaj, cu a patra sa reușită din sezon. Iar Răzvan Dâlbea a dublat diferența din penalti, reușind al doilea său gol din actuala stagiune.

Sepsi se află pe locul 7, cu 19 puncte. Hermannstadt a urcat pe locul 11, cu 14 puncte.

În etapa viitoare, Sepsi înfruntă în deplasare pe Universitatea Craiova, iar Hermannstadt întâlnește acasă pe FC Botoșani.

Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Hermannstadt 1-3 (1-0)
Stadion: Municipal (Sfântu Gheorghe)
Goluri: Tandia 42 / Dumitriu 46, Tsoumou 56, Dâlbea 70-penalti
Sepsi: Niczuly – Gabriel Moura, Viera, Jovanovici, Sato (Mensah 60) – Velev (Drăghici 72), Vaşvari – Nouvier, Tandia, Ștefan – Simonovski. Antrenor: Eugen Neagoe.
Hermannstadt: Căbuz – Company, Pîrvulescu, Dandea, Stoica, Tătar – Serediuc (Antonov 87), Dîlbea, Dumitriu (Nkololo 77) – Blănaru (Moreira 68), Tsoumou. Antrenor: Vasile Miriuţă.
Cartonaşe galbene: Ştefan 48, Viera 69, Mensah 74 / Company 59, Stoica 63, Pîrvulescu 74.
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraș).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *