Simona Halep s-a retras din turneul de la Moscova înainte de a juca primul meci

Foto: wtatennis.com

Foto: wtatennis.com

Simona Halep nu va mai participa la turneul de la Moscova, din cauza accidentării suferite la spate. Românca situată pe locul întâi în clasamentul mondial era direct calificată în runda secundă, unde urma să o înfrunte pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova. Halep este acum în pericol să rateze și Turneul Campioanelor, care începe pe 21 octombrie, la Singapore.

„Am încercat totul pentru a fi pregătită să joc aici la Moscova, dar, din nefericire, încă am dureri la spate și nu vreau să risc nimic. Deși sunt dezamăgită de retragere, știu că e mai important să pun sănătatea pe primul plan. Am avut câteva zile minunate la Moscova și doresc mult succes acestui turneu”, a declarat Halep pe contul ei de Facebook.

Halep a fost înlocuită pe tabloul de la Moscova de grecoaica Valentini Grammatikopoulou, numărul 170 mondial, jucătoare care fusese eliminată în ultimul tur din calificări, dar care este acum prezentă direct în turul doi, din postura de lucky loser.

Halep a anunțat pe 2 octombrie că a suferit o hernie de disc, astfel că prezența ei în competiții în următoarea perioadă era de atunci pusă sub semnul întrebării.

Astfel, în turneul de la Moscova nu mai este prezentă nicio jucătoare din România după ce Mihaela Buzărnescu și Irina Begu au fost învinse în turul întâi.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *