Loading...
Handbal

HC Zalău a remizat acasă cu Borussia Dortmund, în prima manșă din turul doi al Cupei EHF

Foto: hczalau.ro

HC Zalău și Borussia Dortmund au remizat, 25-25, în prima manșă a turului doi preliminar din Cupa EHF la handbal feminin. Meciul a avut loc pe terenul echipei din țara noastră. Returul va avea loc în Germania, pe 21 octombrie.

HC Zalău a dominat prima repriză, conducând la trei goluri diferență, scor 6-3, 7-4 sau 8-5, însă echipa germană a revenit și a egalat la 8-8. La pauză, scorul era 13-12 pentru echipa sălăjană. În repriza secundă, Borussia a preluat inițiativa și s-a desprins la 20-16. Dar a venit rândul echipei românești să revină și să treacă în avantaj, scor 25-23. Ultimele minute au aparținut germancelor care au plecat neînvinse.

Roxana Szolosi a fost cea mai bună marcatoare de la HC Zalău, cu nouă goluri.

Tot în turul doi al competiției sunt prezente alte două echipe din România. Măgura Cisnădie a învins în prima manșă pe Slavia Praga cu 28-25, returul fiind programat duminică. Ambele meciuri au loc la Cisnădie. Iar SCM Râmnicu Vâlcea juca prima manșă acasă, duminică, împotriva formației turce Kastamonu. Returul va avea loc tot în 21 octombrie, de asemenea în deplasare.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *