Claudiu Niculescu părăsește pe Dinamo după doar 20 de zile în funcția de antrenor

Clubul Dinamo București a anunțat despărțirea de antrenorul Claudiu Niculescu, aflat în funcție doar timp de 20 de zile.

Sub conducerea lui Niculescu, Dinamo a obținut o victorie, în Cupa României, dar în campionat nu a câștigat vreuna dintre cele două partide disputate, înregistrând o remiză și o înfrângere.

„Claudiu Niculescu a venit într-un moment extrem de dificil la Dinamo. A gândit cu sufletul și a ales Dinamo, lucru pentru care clubul îi rămâne recunoscător. 

În acest moment nu este vorba despre profesionalism sau despre calitățile antrenorului Claudiu Niculescu. 

Este vorba despre o oportunitate pe care clubul Dinamo o are într-un moment extrem de dificil. 

Claudiu Niculescu a antrenat Dinamo 20 de zile, un lot pe care nu l-a pregătit el, nu l-a format el, deci nu putem discuta despre o analiză profesională a antrenorului Claudiu Niculescu. 

Îi mulțumim că în acest moment extrem de delicat, încă o dată a pus interesul clubului înaintea interesului personal și a acceptat ca rezilierea contractului să fie una amiabilă. 

Îmi pare extrem de rău și îi cer scuze antrenorului Claudiu Niculescu pentru acest moment delicat pentru care nu are nicio vină. Este o decizie a clubului, de oportunitate.

Îi mulțumim lui Claudiu Niculescu și sperăm ca viitorul să vindece rănile prezentului, clubul Dinamo rămânând întotdeauna dator jucătorului și antrenorului Claudiu Niculescu”, se arată într-un comunicat de presă, semnat de Alexandru David, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo.

Decizia clubului vine după ce Mircea Rednic, care recent s-a despărțit de echipa arabă Al Faisaly, a acceptat să revină la Dinamo. Contractul lui Rednic nu a fost încă parafat, dar se va face în zilele următoare.

Dinamo este pe locul 12 în Liga I, cu doar 11 puncte adunate în 11 etape. Următorul meci al bucureștenilor este programat pe 22 octombrie, pe teren propriu, cu Dunărea Călărași.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *