Steaua București a fost eliminată în turul doi preliminar al Cupei EHF

foto: csasteaua.ro

foto: csasteaua.ro

Steaua București a pierdut dubla manșă împotriva echipei israeliene Maccabi Rishon LeZion, din turul doi preliminar al Cupei EHF la handbal masculin.

După victoria de acasă cu 25-23, Steaua s-a înclinat în returul din Israel cu 27-23, astfel că Maccabi merge în turul trei preliminar, iar echipa bucureșteană părăsește competiția.

Israelienii au condus în meciul retur încă din start, desprinzându-se la 7-4 în minutul 11 și la 10-5 în minutul 19. Steaua a mai redus din diferență pe final de repriză, la pauză scorul fiind 13-10 pentru gazde. În partea a doua, diferența a ajuns la șapte goluri (21-14 în minutul 47) și chiar la opt goluri (24-18 în minutul 55), astfel că soarta calificării a fost decisă, în ciuda unei ușoare reveniri pe final a echipei bucureștene.

Krsto Milosevici și Stefan Vujici au fost cei mai buni marcatori de la Steaua, cu câte șase goluri.

Astfel, în competiție rămâne doar o echipă din România, Dobrogea Sud Constanța, care s-a calificat în turul trei preliminar după ce a învins în ambele manșe pe Talent Plzen din Cehia. În turul întâi preliminar fusese eliminată o altă echipă din țara noastră, Potaissa Turda.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *