Nouă schimbare de antrenor în Liga I: Pelici a fost înlocuit la Hermannstadt cu Vasile Miriuță

Conducerea clubului FC Hermannstadt a renunțat la antrenorul Alexandru Pelici, autorul promovării în Liga I, înlocuindu-l cu Vasile Miriuță.

„În urma analizei ultimelor rezultate ale echipei noastre și considerând că e nevoie urgentă de un șoc la echipă, FC Hermannstadt se vede nevoită să anunțe despărțirea de antrenorul său, Alex Pelici, omul căruia îi datorăm multe dintre extraordinarele performanțe din ultimul an. Îți mulțumim din suflet, Alex Pelici, pentru fiecare dintre momentele de aur puse în albumul tânărului nostru club, pentru traseul triumfal al promovării și drumul spre finala Cupei”, a transmis clubul sibian într-un comunicat de presă.

Pelici, 44 de ani, a condus pe Hermannstadt din iunie 2017. Însă după performanțele din sezonul precedent, promovarea în Liga I și calificarea în finala Cupei României, rezultatele nu au mai fost la fel de bune în acest sezon. Echipa sibiană este pe locul 13 în Liga I, după 11 etape, cu doar opt puncte.

Noul antrenor al sibienilor, Vasile Miriuță, are 50 de ani și era liber de contract după despărțirea din primăvară de Dinamo București.

Primul meci pentru Hermannstadt sub conducerea lui Miriuță va avea loc pe 20 octombrie, acasă, contra Astrei Giurgiu.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *