Simona Halep a părăsit turneul de la Wuhan în turul doi, acuzând probleme medicale

Simona Halep a fost învinsă de Dominika Cibulkova din Slovacia în turul secund al turneului de la Wuhan, în China. Românca a acuzat dureri la spate și la coapsa stângă, solicitând de mai multe ori asistență medicală, totuși a rămas pe teren până la finalul meciului. Slovaca aflată pe locul 31 WTA s-a impus cu 6-0, 7-5.

Cibulkova a câștigat primele opt ghemuri ale meciului, Halep obținând în această perioadă doar 13 puncte. După primele cinci ghemuri, românca a cerut un prim time-out medical, din cauza unei accidentări la spate.

Halep a câștigat ghemul al nouălea al partidei, contra serviciului, având apoi din nou nevoie de intervenția fizioterapeutului care i-a făcut un masaj la coapsa stângă. După pauză, Halep a mai câștigat trei ghemuri, conducând cu 4-2. Cibulkova a egalat la 4-4, Halep a mai făcut un brec și a servit la 5-4 pentru câștigarea setului. Însă Cibulkova a egalat din nou, la 5-5, a reușit un nou brec și a închis meciul după o oră și 25 de minute de joc.

Pentru Halep, este a treia înfrângere consecutivă suferită în circuitul mondial după finala pierdută la Cincinnati și eșecul în primul tur la US Open.

Halep și Cibulkova s-au înfruntat pentru a șaptea oară, scorul fiind 5-2 în favoarea slovacei.

Anul trecut, Halep era eliminată la Wuhan tot în turul doi.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *