Botoșani-Concordia 0-2. Debut cu victorie pentru Dorinel Munteanu pe banca ilfovenilor

Concordia Chiajna a învins în deplasare pe FC Botoșani cu 2-0, în etapa a noua din Liga I. A fost primul meci pentru Concordia sub comanda antrenorului Dorinel Munteanu care l-a înlocuit pe Ionuț Badea. Concordia mai câștigase doar două meciuri în primele opt etape. De cealaltă parte, FC Botoșani rămâne cu o singură victorie în acest sezon, în luna iulie, și are șapte meciuri la rând fără succes.

Andrei Marc a deschis scorul, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Gorobsov. Fundașul central mai marcase un singur gol în acest sezon, în luna iulie, contra Viitorului. Iar ivorianul Ghislain Guessan a stabilit scorul final, tot cu capul, din centrarea lui Gabriel Matei. Atacantul african mai înscrisese o singură dată în actuala campanie. FC Botoșani a avut o ocazie mare de gol în minutul 68, când Dumitraș a trimis în bară din lovitură liberă.

Antrenorul echipei gazdă, Costel Enache, a fost trimis în tribună la finalul primei reprize pentru proteste.

Concordia a urcat pe locul 11 în clasament, cu 10 puncte. FC Botoșani este pe 12, cu opt puncte.

În etapa viitoare, Concordia înfruntă acasă pe Dunărea Călărași, până atunci întâlnind tot acasă pe Viitorul, în Cupa României. Pentru FC Botoșani, urmează o dublă cu FC Voluntari, ambele în deplasare, primul în Cupa României, al doilea în campionat.

FC Botoșani – Concordia Chiajna 0-2 (0-2)
Stadion: Municipal (Botoșani)
Goluri: Marc 32, Guessan 45
Cartonașe galbene: Papa 1, Rodriguez 44, Fabbrini 86, Golofca 90+2 / Matei 43, Gorobsov 57, Leca 67, Prepeliță 86, Cristescu 89, Greab 90
FC Botoșani: Brînză – Karaboué, Burcă, Pițian (Miron 46), Dumitraș – Rodriguez, Papa (Florescu 56) – Golofca, Ongenda (Brekalo 78), Fabbrini – Roman. Antrenor: Costel Enache.
Concordia Chiajna: Greab – Matei, Leca, Marc, Fota – Prepeliță, Gorobsov – Grădinaru, Nivaldo (Ivanovici 56), Deaconu (Cristescu 88) – Guessan (Batin 71). Antrenor: Dorinel Munteanu.
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *