Corona Sportul Studențesc a încheiat turneul de la Brașov din preliminariile Ligii Campionilor pe locul trei

Foto: ziare.com

Foto: ziare.com

Corona Sportul Studențesc a pierdut ultimul meci jucat în Grupa A din turul întâi preliminar al Ligii Campionilor la polo pe apă, 11-7 contra echipei italiene Sport Management. Meciurile din Grupa A au avut loc la Brașov. Corona s-a clasat la finalul turneului pe locul trei, primele patru mergând în turul doi preliminar al competiției.

Sport Management, cea mai bună echipă din turneu, cu cinci victorii din cinci meciuri, a dominat partida cu Corona, conducând cu 2-1 după primul sfert și cu 6-3 la pauza mare. Diferența a continuat să crească, la finalul sfertului trei scorul fiind 10-5.

Vlad Georgescu a marcat trei dintre golurile Coronei, celelalte fiind înscrise de Josip Jerkovici și Andrei Balakirev, fiecare câte două.

În clasament, Sport Management a fost prima, cu 10 puncte, urmată de Pays d’Aix din Franța, cu zece puncte, și Corona cu șase puncte. A patra clasată, ultima care merge mai departe, a fost Enka Istanbul, cu patru puncte. Dinamo Lvov, cu două puncte, și Lokomotiv Tbilisi, fără vreun punct, părăsesc competiția.

În turul doi preliminar, pe lângă Corona Sportul Studențesc, va evolua și CSM Digi Oradea, vicecampioana României. Campioana Steaua București este calificată direct în grupele competiției.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *