Ronnie O’Sullivan a ajuns la 950 de breakuri de peste 100 de puncte și s-a calificat în semifinale la Shanghai

Englezul Ronnie O’Sullivan l-a învins pe compatriotul său Stuart Bingham cu 6-2, în sferturile de finală ale Mastersului de la Shanghai, turneu care din acest sezon a devenit unul invitațional.

O’Sullivan a reușit de-a lungul partidei două breakuri de peste 100 de puncte și a ajuns la un total de 950 de astfel de breakuri în cariera sa.

Bingham a câștigat primul joc al meciului, dar apoi Ronnie s-a desprins la 4-1, reușind printre altele breakuri în valoare de 50, 93 și 111 puncte. Bingham a redus din diferență cu un break de 134 de puncte, dar imediat O’Sullivan a replicat cu un break de 140 de puncte. Un break la fel de mare reușise Bingham în primul tur al competiției, acestea fiind până acum cele mai mari două breakuri ale turneului. În jocul opt, Bingham a avut un avantaj de 40 de puncte, dar O’Sullivan a întors jocul și este primul semifinalist al turneului.

În semifinale, O’Sullivan îl va înfrunta pe învingătorul dintre Kyren Wilson și Ryan Day.

Pe cealaltă parte a tabloului se dispută sferturile Mark Selby – Ding Junhui și Mark Williams – Barry Hawkins.

Turneul de la Shanghai a fost unul de clasament până în sezonul precedent, dar acum a devenit unul invitațional la care au fost prezenți 24 de jucători. Este cel mai bogat turneu invitațional din circuit, cu premii în valoare de 750.000 de lire sterline. Câștigătorul va primi 200.000 de lire.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *