Hermannstadt-Voluntari 4-0. Ilfovenii rămân în coada clasamentului și soarta lui Oprița este incertă

Foto: oradesibiu.ro

Foto: oradesibiu.ro

FC Hermannstadt a învins pe FC Voluntari cu 4-0, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I. Este a doua victorie obținută de sibieni în prima ligă și cea mai clară. Doar FCSB mai marcase patru goluri într-un meci în actuala ediție. De cealaltă parte, FC Voluntari suferă al treilea eșec la rând.

Congolezul Juvhel Tsoumou putea marca încă din minutul 4, când a tras însă în colegul său Nkololo. Totuși, africanul a deschis scorul după aproape jumătate de oră de joc, după o pasă a lui Coman. Imediat, Tsoumou a făcut dubla, după ce Drăghia a respins în picioarele sale un șut al lui Hergheligiu. Sunt primele două goluri ale africanului în Liga I. Daniel Tătar a dus scorul la 3-0, din lovitură liberă. Fundașul în vârstă de 30 de ani nu mai marcase în Liga I din mai 2013, când înscria pentru FC Brașov. FC Voluntari a rămas în zece jucători la șase minute după pauză, Drăghia fiind eliminat pentru un fault asupra lui Tsoumou. Portarul de rezervă Petrariu a fost trimis pe teren în locul lui Ciucur. Petrișor Petrescu a închis tabela, din centrarea lui Rusu, marcând în premieră în Liga I.

Hermannstadt a urcat pe locul patru, cu șapte puncte. FC Voluntari este ultima, cu un punct.

În etapa următoare, Hermannstadt înfruntă în deplasare pe Dinamo, iar FC Voluntari primește vizita Universității Craiova.

FC Hermannstadt – FC Voluntari 4-0 (3-0)
Goluri: Tsoumou 29, 34, Tătar 38, Petrescu 68
Cartonașe galbene: Tătar 10, Mijuskovici 22, Dandea 75 / Artabe 39, Ciucur 50
Cartonaș roșu: Drăghia 51
FC Hermannstadt: Căbuz – Coman, Dandea, Mijuskovici, Tătar (Pamfile 40) – Antonov, Dîlbea – Hergheligiu, Halkiadakis, Nkololo (Petrescu 61) – Tsoumou (Rusu 67). Antrenor: Alexandru Pelici.
FC Voluntari: Drăghia – Leasă (Szijj 46), Hodorogea, Walace, Bucurică – Laïdouni, Artabe (Tudorie 46), Sesar – Căpățînă, Stoica, Ciucur (Petrariu 54). Antrenor: Daniel Oprița.
Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *