FCSB-Sepsi 2-0. Două goluri în ultimele zece minute urcă pe FCSB pe locul întâi

Foto: fanatik.ro

Foto: fanatik.ro

FCSB a învins cu 2-0 pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a cincea a Ligii I. În urma acestui succes, bucureștenii au devenit lideri în clasament, cel puțin pentru câteva ore, până la meciul pe care îl dispută CFR Cluj. Pentru Sepsi, este al doilea eșec din acest sezon.

FCSB a marcat târziu cele două goluri, abia în ultimele zece minute. Mai întâi, Harlem Gnohéré a transformat un penalti, acordat pentru un henț în careu al lui Jovanovici. Este al cincilea gol în cinci etape marcat de atacantul francez. Apoi, Florinel Coman a înscris al patrulea său gol din sezon, transformând o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.

În clasament, FCSB conduce cu 10 puncte. Sepsi este pe locul șase, cu șapte puncte.

În etapa următoare, Sepsi înfruntă tot în deplasare pe FC Botoșani, iar FCSB întâlnește în deplasare pe Viitorul. Până atunci, FCSB joacă tot pe teren străin cu Rapid Viena, în prima manșă din playoff-ul Ligii Europa.

FCSB – Sepsi Sf.Gheorghe 2-0 (0-0)
Goluri: Gnohéré 81-penalti, Coman 84
Cartonașe galbene: Bălașa 70 / Sato 58, Moura 83
FCSB: Bălgrădean – Jakolis, Bălașa, Junior Morais, Stan – Popescu, Qaka (Moruțan 46) – Man, Benzar (Teixeira 67), Coman – Rusescu (Gnohéré 46). Antrenor: Nicolae Dică.
Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly – Moura, Viera, Jovanovici, Sato – Vașvari, Velev – Mensah (Hamed 54), Fülöp (Simonovksi 78), Drăghici – Tandia (Dodoi 72). Antrenor: Eugen Neagoe.
Arbitru: George Rădulescu (București).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *