Mihaela Buzărnescu a abandonat în turneul de la Montreal din cauza unei accidentări la gleznă

Foto: tennisnow.com

Foto: tennisnow.com

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat la glezna dreaptă în setul decisiv al meciului cu Elina Svitolina din Ucraina, din turul doi al turneului de la Montreal, și a abandonat competiția, iar prezența ei la US Open este sub semnul întrebării.

Svitolina, cap de serie numărul 5, câștigase primul set cu 6-3, dar Buzărnescu, locul 20 WTA, se impusese în actul secund cu 7-6, 7-5 în tiebreak. În decisiv, ucraineanca era în avantaj, scor 4-3. Trecuseră două ore și 20 de minute de la startul partidei.

Buzărnescu a alunecat în ghemul al optulea și a căzut, urlând de durere. Primul verdict a fost întorsă la glezna dreaptă, dar gravitatea accidentării va fi aflată abia după examinări medicale amănunțite. Românca a fost transportată în afara terenului pe un scaun cu rotile după ce e primit îngrijiri medicale timp de mai multe minute, iar piciorul i-a fost bandajat.

Românca era într-o formă excelentă, cu șase victorii consecutive în circuit și nouă victorii în ultimele zece partide disputate. Înainte să vină la Montreal, Buzărnescu obținuse primul trofeu al carierei, în turneul de la San Jose.

Buzărnescu o învinsese pe Svitolina în ambele întâlniri directe anterioare, în acest an la Roland Garros și la Birmingham.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *