Gaz Metan-Dinamo 3-2. Medieșenii au urcat pe primul loc în clasament

Gaz Metan Mediaș a învins cu 3-2 pe Dinamo București în epilogul etapei a treia din Liga I. În urma acestei victorii, Gaz Metan a urcat pe prima poziție în clasament. Pentru Dinamo, a fost prima înfrângere din actualul sezon.

Gaz Metan a condus încă din startul meciului după golul marcat de Darius Olaru din centrarea lui Bușu. Însă Dinamo a egalat după o jumătate de oră de joc, Diogo Salomao marcând după o pasă a lui Popovici. Portughezul a înscris al doilea gol stagional. Imediat după pauză, Salomao a pasat, iar Robert Moldoveanu a adus pe bucureșteni în avantaj. Însă Gaz Metan a întors scorul cu două goluri marcate în doar trei minute. Mai întâi, a fost autogolul lui Mihai Popescu care a deviat în proprie poartă o minge degajată de Popovici. Iar apoi, portughezul Carlos Fortes a înscris cu un șut la colțul lung. Lusitanul venit la Mediaș în această vară a înscris în fiecare etapă.

Gaz Metan are șapte puncte în clasament și se află pe primul loc. Dinamo a coborât pe locul opt, cu patru puncte.

În etapa următoare, Gaz Metan întâlnește acasă pe FCSB, iar Dinamo joacă tot acasă cu Viitorul.

Gaz Metan Mediaș – Dinamo București 3-2 (1-1)
Goluri: Olaru 7, Popescu 56-autogol, Fortes 58 / Salomao 32, Moldoveanu 47
Cartonașe galbene: Diallo 52, Bușu 78, Crețu 89
Gaz Metan Mediaș: Batista – Crețu, Constantin, Diallo, Bușu – Fofana, Cristea – Olaru (Costea 84), Chamed (Joao Aurelio 73), Caiado (Ely Fernandes 46) – Fortes. Antrenor: Mihai Teja.
Dinamo Bucureşti: Penedo – Corbu, Popescu, Katsikas, Popovici – Hanca (Neicuțescu 69), Mahlangu, Nistor – Pesici (Sorescu 79), Moldoveanu (Axente 84), Salomao. Antrenor: Florin Bratu.
Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj Napoca).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *