Edi Iordănescu a fost demis de CFR Cluj după doar trei meciuri. Revine Toni Conceicao

Foto: ofsaid.ro

Foto: ofsaid.ro

Campioana CFR Cluj a schimbat antrenorul după doar trei meciuri jucate sub conducerea lui Edi Iordănescu, cel care îl înlocuise în această vară pe Dan Petrescu. O victorie în Supercupa României, o remiză în prima etapă din Liga I și un eșec în prima manșă din turul doi preliminar al Ligii Campionilor este bilanțul lui Iordănescu pe banca echipei clujene.

În locul lui Iordănescu, a fost instalat portughezul Antonio Conceicao care este astfel la al treilea mandat la conducerea CFR-ului. Conceicao a mai condus echipa clujeană în 2009 și în sezonul 2015-16, aducând trei trofee în vitrina clubului: de două ori Cupa României și o Supercupă a României.

Portughezul în vârstă de 56 de ani a mai antrenat două echipe după ce a părăsit pe CFR în 2016: Nea Salamina din Cipru și Penafiel din a doua divizie portugheză.

Primul meci al lui Conceicao în noul mandat este programat sâmbătă, în deplasare, cu Dunărea Călărași, în Liga I, pentru ca miercurea viitoare, CFR să înfrunte în deplasare pe Malmo, în returul din Liga Campionilor, după ce suedezii s-au impus în tur cu 1-0.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *