Atacantul Andrei Ivan a fost împrumutat de FC Krasnodar pentru un sezon la Rapid Viena

Foto: skrapid.at

Foto: skrapid.at

Atacantul Andrei Ivan, 21 de ani, va evolua în următorul sezon la echipa austriacă Rapid Viena care l-a împrumutat de la gruparea rusă FC Krasnodar. Rapid are și opțiunea de a-l cumpăra definitiv vara viitoare.

Ivan fusese achiziționat de Krasnodar în iulie 2017, de la U.Craiova, pentru o sumă estimată la patru milioane de euro, dar a jucat rar pentru echipa rusă, adunând doar șapte prezențe în campionat, fără a marca vreun gol.

„Mi-am dorit o schimbare după un an dificil în Rusia și vreau să joc din nou în mod regulat. Am primit foarte multe informații despre acest club și am avut un sentiment bun chiar de la primele discuții cu responsabilii Rapidului. Abia aștept această nouă misiune și meciurile de pe acest nou și frumos stadion și sper ca prestațiile mele să mă readucă la echipa națională”, a spus Ivan pentru site-ul oficial al echipei austriece.

Ivan este primul jucător român care evoluează la Rapid Viena. Atacantul va purta tricoul cu numărul 97 pe care l-a ales pentru că este născut în 1997.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *