Loading...
Fotbal

FC Voluntari rămâne în Liga I după ce a învins în baraj pe Chindia Târgoviște, la lovituri de departajare

Foto: voluntarifc.ro

FC Voluntari își păstrează locul în Liga I după victoria la lovituri de departajare în fața Chindiei Târgoviște, în barajul de menținere/promovare. După 1-0 pentru FC Voluntari în tur, Chindia a câștigat returul de pe teren propriu tot cu 1-0, dar la lovituri de departajare, ilfovenii s-au impus cu 3-0.

Soarta returului putea fi decisă încă din minutul 2, când Benzar a trimis în bară. Cu un gol, Benzar ar fi ușurat foarte mult misiunea echipei antrenate de Adrian Mutu. Chindia a preluat apoi controlul partidei, în vreme ce ilfovenii au încercat să protejeze avantajul din tur. Arbitrii au fost de asemenea de partea oaspeților, Horj fiind iertat de eliminare în minutul 35 când n-a primit al doilea cartonaș galben din meci. În minutul 68, Denis Ciobotariu a marcat cu capul pentru Chindia, din centrarea lui Cherchez, iar scorul celor două manșe era egal. Scorul a rămas nemodificat până la finalul celor 90 de minute regulamentare, apoi nici în cele 30 de minute de prelungiri nu s-a mai marcat.

La lovituri de departajare, Cherchez, Pencea și Neguț au ratat cu toții pentru Chindia. De cealaltă parte, Cernat și Marinescu au transformat, Răuță a ratat, dar Leasă a avut execuția decisivă și a menținut pe FC Voluntari în prima divizie.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *