Edi Iordănescu este noul antrenor al campioanei CFR Cluj cu care a semnat un contract pentru trei ani

Foto: zi-de-zi.ro

Foto: zi-de-zi.ro

Edi Iordănescu a devenit antrenorul principal al echipei CFR Cluj, campioana României în sezonul 2017-18. Iordănescu îl înlocuiește în funcție pe Dan Petrescu, plecat după un singur sezon la conducerea clujenilor. Petrescu a semnat un contract cu o echipă din China.

„Este un moment fericit pentru mine și o onoare. Mă bucură să stau la această masă, de data asta de partea pe care mi-o doresc mai mult a baricadei, pentru că întotdeauna am venit ca adversar aici. E un moment special pentru mine și un drum nou. Din nou am vrea, și pentru acest sezon, posibilitatea să ne batem și pentru un loc special în cupele europene, să ne regăsim printre echipele cele mai bune ale Europei. Toate lucrurile astea pentru mine sunt pozitive, de unde va veni și o doză importantă de responsabilitate, dar mă și motivează să avem un parcurs foarte bun”, a spus Iordănescu, la o conferință de presă, citat de agenția Agerpres.

Edi Iordănescu are 39 de ani și a debutat în cariera de antrenor în 2010, când a asigurat interimatul la Steaua București, după demisia lui Ilie Dumitrescu. În cariera sa, Iordănescu a mai pregătit pe ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, ȚSKA Sofia și Astra Giurgiu.

Din stafful tehnic al lui Iordănescu fac parte Alexandru Radu (antrenor secund), Ioan Sterescu, Ioan Pârvu, Marius Francisc (analist) și Cristi Dragotă (preparator fizic).

CFR Cluj începe pregătirile pentru noul sezon pe 14 iunie.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *