Dan Petrescu s-a despărțit de CFR Cluj, la două săptămâni după câștigarea titlului în Liga I

Foto: fckuban.ru

Antrenorul Dan Petrescu a ajuns la un acord cu șefii clubului CFR Cluj privind rezilierea contractului dintre cele două părți. Petrescu a condus un singur sezon pe CFR, cu care a câștigat titlul în Liga I.

„Familia CFR îi mulțumește pentru toată munca depusă în acest sezon încununată cu titlul de campioană! Cifrele extraordinare pe care echipa noastră le-a avut sub comanda lui Dan Petrescu arată încă o dată că munca, dăruirea sa și a întregului staff tehnic nu au fost în zadar: 79 de puncte, 54 de goluri marcate, doar 19 goluri primite, neînvinși pe teren propriu, 22 de meciuri fără gol primit, iar în final TITLUL DE CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI. Fără doar și poate, Dan Petrescu și-a lăsat amprenta asupra CFR-ului. Cu experiența sa a reușit să formeze la Cluj un grup extrem de unit, grup care în cele din urmă a învins. Cei buni vor triumfa mereu, iar noi am demonstrat deja că suntem cei mai buni din România și vom lupta pentru a reveni în elita fotbalului European așa cum v-am obișnuit. Împreună am scris o frumoasă pagină în istoria clubului nostru! Mister, îți urăm multă baftă în continuare în cariera de antrenor! Clujul va rămâne mereu casa ta!”, a anunțat CFR pe site-ul oficial al clubului (cfr1907.ro).

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani ar putea reveni în China, unde a mai antrenat pe Jiangsu Suning. Petrescu are o ofertă de la echipa Guizhou Zhicheng.

La CFR Cluj, noul antrenor ar putea fi Edi Iordănescu, a anunțat președintele clubului, Iuliu Mureșan.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *