Loading...
Fotbal

Mijlocașul albanez Kamer Qaka a semnat un contract pentru cinci sezoane cu FCSB

Foto: steauafc.com

Clubul FCSB a anunțat înregimentarea mijlocașului albanez Kamer Qaka, adus de la Politehnica Iași. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a semnat un contract cu echipa bucureșteană pentru următoarele cinci sezoane.

„Sunt foarte fericit că am semnat cu cel mai mare club din România. Sper din tot sufletul să am evoluții bune și să am parte, alături de noii mei colegi, de bucurii foarte mari și de cât mai multe trofee. Abia aștept să începem pregătirea și să joc primul meu meci în tricoul roș-albastru”, a declarat Qaka.

Qaka este născut la Pec, în fosta Iugoslavie, actualul Kosovo, dar când avea doi ani, familia sa s-a mutat în Norvegia. În 2010, a semnat primul său contract de profesionist, cu Valerenga Oslo. În 2013, a ajuns la Raufoss, apoi a mai jucat la Honefoss, Sarpsborg și Kristiansund. În iulie 2017, după ce și-a reziliat contractul cu ultima echipă, a semnat o înțelegere pentru două sezoane cu Poli Iași. În noiembrie 2017, a debutat și la echipa națională a Albaniei, după ce în primii ani din carieră jucase pentru diferite reprezentative ale Norvegiei, la sub-15 ani, sub-17 sau sub-19 ani.

Pentru cedarea jucătorului la FCSB, Poli Iași primește 440.000 de euro și 15% dintr-un viitor transfer.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *