Foto: romaniatv.net

CSM București a ratat din nou principalul obiectiv al sezonului, câștigarea Ligii Campioanelor. Echipa susținută financiar de Primăria Capitalei a fost învinsă în semifinalele competiției de formația maghiară Eto Gyor, scor 26-20. Semifinalele și finalele actualei ediții au loc la Budapesta.

CSM București nu a condus niciun moment în această partidă. Echipa bucureșteană a început groaznic, fără să marcheze vreun gol în primele zece minute. Gyor s-a desprins la 3-0, păstrând aproape în permanență avansul de trei goluri pe durata primei reprize. La pauză, scorul era 12-10 pentru echipa maghiară. CSMB a jucat mai bine în prima parte a reprizei secunde, chiar reușind să egaleze, la 16-16. Însă din nou a urmat o perioadă fără gol pentru echipa bucureșteană care nu a marcat timp de peste opt minute. Gyor s-a desprins, iar diferența a ajuns chiar la cinci goluri, scor 22-17. Apoi, pe final, CSMB nu a mai avut forța de a reveni, iar Gyor a condus la șapte goluri, 26-19.

Cristina Neagu a avut un meci slab, marcând doar șase goluri, în vreme ce Isabelle Gulden a fost de asemenea de nerecunoscut, încheind partida cu un singur gol înscris.

În cealaltă semifinală, Rostov-Don din Rusia înfruntă pe Vardar Skopje din Macedonia.

Duminică, în finala mică, CSM București va întâlni învinsa din cealaltă semifinală, apoi Gyor și câștigătoarea semifinalei secunde se vor înfrunta pentru trofeu.

CSM București a jucat pentru al treilea sezon consecutiv în turneul Final 4, câștigând trofeul în 2016, iar în 2017 pierzând de asemenea în semifinale. Gyor a obținut cupa în 2017.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *