Viitorul-Poli Iași 1-0. Campioana a urcat pe podium. Ieșenii au jucat în zece din minutul 9

Viitorul Constanța a învins cu 1-0 pe Politehnica Iași, în etapa a noua din playoff-ul Ligii I, penultima etapă a sezonului. Poli a jucat în inferioritate numerică din minutul 9, când Mădălin Mihăescu a fost eliminat pentru un fault asupra lui Ianis Hagi.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Ianis Hagi, în minutul 84, cu un șut din afara careului. Este al șaselea gol marcat în acest sezon de Hagi care a revenit la Viitorul în iarnă, fiind cumpărat de la Fiorentina.

Pentru Viitorul, este a patra partidă la rând fără înfrângere, dar prima victorie din această serie, după trei remize consecutive. Viitorul a urcat pe locul 3 în clasament, cu 35 de puncte, depășind pe Universitatea Craiova la golaveraj. Poli Iași suferă a șaptea înfrângere din nouă meciuri jucate în playoff și rămâne pe locul 6, cu 24 de puncte.

În ultima etapă a sezonului, Viitorul înfruntă în deplasare pe CFR Cluj, iar Poli Iași joacă acasă cu Universitatea Craiova.

Au evoluat formațiile:
Viitorul: Buzbuchi – Mladen, Hodorogea (Casap 79), De Nooijer, Ganea – Lima (Ciobanu 62), Cicâldău, Vînă – Gavra (Dumitrescu 79), Voduţ, Hagi. Antrenor: Gheorghe Hagi.
Poli Iaşi: Koselev – Bosoi, Jagodinskis, Frăsinescu, Panţîru – Danale (Chelaru 57), Cioinac, Mihăescu, Ştefănescu (Cristea 57) – Zaharia (Vlădeanu 84), Kizito. Antrenor: Flavius Stoican.
Arbitru: Iulian Călin (Ștefănești – Argeș).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *