Ionuț Badea a fost instalat în poziția de antrenor la Concordia Chiajna

Concordia Chiajna și-a schimbat pentru a treia oară antrenorul în actualul sezon din Liga I. Fostul antrenor secund de la echipa națională, Ionuț Badea, este noul tehnician al grupării ilfovene care luptă pentru evitarea retrogradării din Liga I.

Badea are 42 de ani și a condus ultima dată pe Oțelul Galați, în 2013. În perioada 2014-17, Badea a fost antrenor adjunct la echipa națională, secondându-i pe Anghel Iordănescu și pe Christoph Daum. Cariera de antrenor a lui Badea a început în 2007, la FC Argeș, iar printre echipele pregătite de el se mai numără Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj și FC Brașov.

Concordia a început sezonul sub comanda lui Dan Alexa, care apoi a fost înlocuit cu Vasile Miriuță. După plecarea lui Miriuță la Dinamo, în luna septembrie, Ion Moldovan a preluat funcția de antrenor al ilfovenilor. După șase etape din playout, Concordia ocupă locul 11, la doar trei puncte deasupra pozițiilor retrogradabile.

Primul meci pentru Badea la timona Concordiei este programat sâmbătă, la Timișoara, contra lui ACS Poli, în etapa a șaptea din playout.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *