Steaua a fost învinsă acasă de Pro Recco, în grupele Ligii Campionilor la polo

Foto: h2opolo.ro

Foto: h2opolo.ro

Steaua București a pierdut disputa contra echipei italiene Pro Recco, din etapa a 12-a a Grupei B în Liga Campionilor la polo pe apă. Italienii s-au impus cu 13-6 și conduc autoritar grupa. Pro Recco este cea mai titrată echipă din istoria Ligii Campionilor, cu opt trofee câștigate, cel mai recent în 2015. De cealaltă parte, Steaua joacă pentru prima dată în istorie în faza grupelor competiției.

Prima parte a meciului a fost echilibrată. Steaua a condus cu 1-0, după golul lui Filipovici, apoi italienii s-au desprins la 3-1. După primul sfert, scorul era 3-2 pentru Pro Recco. La pauza mare, tot oaspeții conduceau, scor 6-4. Diferența a crescut în sfertul al treilea, la capătul căruia scorul era 9-4 pentru Pro Recco. Apoi, tabela de marcaj a arătat 11-4 pentru vizitatori, Steaua a marcat prin Mihnea Gheorghe și Filipovici, apropiindu-se la cinci goluri, însă și italienii au mai înscris de două ori pe final.

Djordje Filipovici a marcat în total trei goluri, Gheorghe a înscris de două ori, iar Adria Delgado a semnat celălalt gol al Stelei.

În clasamentul grupei, Pro Recco este lider, cu 33 de puncte. Steaua este pe locul șase, cu 12 puncte. Primele patru clasate promovează în faza următoare. Campioana României nu mai are vreo șansă să meargă mai departe.

În următoarea etapă, Steaua înfruntă tot acasă pe Szolnoki din Ungaria, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor. Meciul este programat pe 28 aprilie.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *