CSM București s-a calificat în turneul Final Four al Ligii Campioanelor la handbal

Foto: realitateaoltului.ro

Foto: realitateaoltului.ro

CSM București va juca pentru al treilea an consecutiv în turneul Final Four al Ligii Campioanelor la handbal. Campioana României a pierdut meciul retur din sferturile de finală, contra echipei franceze Metz, dar câștigase categoric prima manșă, jucată la București.

După 34-21 în tur, era aproape imposibil pentru Metz să recupereze în manșa secundă diferența de 13 goluri. Totuși, franțuzoaicele au încercat și au avut chiar și nouă goluri avans în retur, scor 19-10 în minutul 39 sau 25-16 în minutul 55. La final, scorul a fost 27-20 pentru Metz, astfel că CSM s-a impus la general cu 54-48.

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare de la CSM, cu opt goluri, românca depășind astfel în acest sezon borna de 100 de goluri marcate în Liga Campioanelor.

Turneul Final Four va avea loc la Budapesta, în zilele de 12 și 13 mai. CSM București a câștigat trofeul în 2016, iar anul trecut a încheiat pe locul trei.

Celelalte trei echipe calificate în semifinale în acest sezon sunt Eto Gyor (deținătoarea trofeului), Vardar Skopje (finalistă anul trecut) și Rostov-Don.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *