Loading...
Fotbal

Adrian Mutu este noul antrenor al echipei FC Voluntari, în locul lui Claudiu Niculescu

Foto: facebook.com/VoluntariFC

Adrian Mutu a preluat conducerea tehnică a echipei FC Voluntari, grupare aflată în lupta pentru evitarea retrogradării din Liga I. Mutu îl înlocuiește pe Claudiu Niculescu al cărui contract a fost reziliat după eșecul suferit de FC Voluntari vineri seară, pe teren propriu, în fața lui Dinamo București, în etapa a cincea din playout.

Mutu are 39 de ani și va fi la prima experiență ca antrenor. În 2016, Mutu a fost neoficial antrenor la ASA Târgu Mureș, într-o perioadă în care era și jucător al clubului. Apoi, după încheierea carierei de fotbalist, Mutu a fost manager general la Dinamo București, iar din luna octombrie 2017, a devenit manager sportiv la echipa națională a României.

Claudiu Niculescu antrena pe FC Voluntari din aprilie 2017 și a câștigat alături de echipa ilfoveană Cupa României și Supercupa României. În clasamentul din playout, FC Voluntari ocupă locul 10, la doar trei puncte deasupra pozițiilor retrogradabile.

Primul meci pentru FC Voluntari sub conducerea lui Mutu este sâmbăta viitoare, pe 21 aprilie, în deplasare, contra Concordiei Chiajna.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *