Edi Iordănescu s-a despărțit de Astra Giurgiu, echipă pe care o preluase în vara anului trecut

Foto: zi-de-zi.ro

http://www.oricesport.ro/wp-content/uploads/2014/12/iordanescu-150x150.jpg
Foto: zi-de-zi.ro

Antrenorul Edi Iordănescu a ajuns la un acord cu conducerea clubului Astra Giurgiu privind rezilierea contractului dintre cele două părți. Iordănescu antrena pe Astra din iunie 2017 și a reușit calificarea echipei în playoff-ul Ligii I.

După trei etape din playoff, Astra se află pe locul cinci, cu 22 de puncte, la 13 puncte în urma echipelor aflate pe primele două locuri, FCSB și CFR Cluj.

„S-a închis oficial un capitol important din viaţă şi carieră mea, o perioda cu momente frumoase infinit mai multe decât cele triste, a fost o muncă imensă, dar şi satisfacţia de a construi de la zero şi a vedea o echipa frumoasă în foarte multe momente, producând rezultate probabil mult peste nivelul aşteptărilor. Nu s-a pus niciodată problema unei demiteri, nici măcar a unei demisii, nimic unilateral, nici nu cred că era o soluţie raţională ţînând cont de clauză foarte mare de reziliere a contractului, mai mult o iniţiativă pe care mi-o asum şi aceea de a înceta colaborarea de comun acord, lucru acceptat şi de către club şi finalizat cu o strângere de mâna”, a scris Iordănescu pe contul său de Facebook.

Pentru postul rămas vacant, favorit este Gheorghe Mulțescu. În același timp, Adrian Mutu ar putea fi o soluție, începând din vară.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *