Andreea Aanei a cucerit trei medalii de bronz la Europenele de haltere de la Izvorani

Foto: youtube.com

http://www.oricesport.ro/wp-content/uploads/2018/04/aanei-150x150.jpg
Foto: youtube.com

Andreea Aanei a urcat de trei ori pe podiumul de premiere la categoria +90 de kilograme, la Campionatele Europene de haltere care se desfășoară la Izvorani, lângă București.

Aanei a ocupat locul trei la stilul smuls, cu 102 kilograme, fiind întrecută de Krisztina Magat din Ungaria, cu 104 kilograme, și Aleksandra Mierzejewska din Polonia, cu 103 kilograme. Românca a ratat ultima încercare, la 105 kilograme.

La stilul aruncat, Aanei a ridicat 120 de kilograme, încheind de asemenea pe locul trei. Primele două au fost aceleași de la smuls, dar în ordine inversă. Mierzejewska a obținut aurul, cu 134 de kilograme, iar Magat a fost a doua, cu 132 de kilograme.

La total, Mierzejewska a cucerit medalia de aur, cu 237 de kilograme, Magat a câștigat argintul, cu 236 de kilograme, iar Aanei a obținut tot bronzul, cu 222 de kilograme.

A fost ultima prezență românească în competiția de la Izvorani. Delegația țării noastre a încheiat întrecerile cu 26 de medalii, nouă de aur, opt de argint și nouă de bronz, cel mai bun bilanț înregistrat vreodată la Campionatele Europene.

 

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *