Viktoria Rebensburg a câștigat Globul de Cristal la slalom uriaș după anularea ultimelor curse stagionale

Foto: sueddeutsche.com

http://www.oricesport.ro/wp-content/uploads/2016/01/rebensburg-150x150.jpg
Foto: sueddeutsche.com

Ultimele două probe ale sezonului în Cupa Mondială de schi alpin, un slalom uriaș feminin și un slalom masculin, programate la Are, în Suedia, au fost anulate din cauza vântului puternic. Astfel, singurul Glob de Cristal rămas în joc în sezon, cel feminin la slalom uriaș, va intra în posesia germancei Viktoria Rebensburg, liderul clasamentului înainte de Are. Franțuzoaica Tessa Worley avea matematic șanse să o depășească, dar duelul nu mai are loc.

La masculin, Marcel Hirscher, un specialist la slalom, spera să obțină a 14-a victorie stagională și să stabilească astfel un nou record al Cupei Mondiale. Austriacul a egalat sâmbătă, tot la Are, după o victorie la slalom uriaș, recordul de 13 victorii într-un sezon, deținut de Ingemar Stenmark și Hermann Maier.

Sezonul 2017-18 se încheie cu Mari Globuri de Cristal câștigate de Mikaela Shiffrin la feminin și Marcel Hirscher la masculin. Globurile Mici la fete au fost cucerite de Sofia Goggia la coborâre, Tina Weirather la Super-G, Viktoria Rebensburg la slalom uriaș, Mikaela Shiffrin la slalom și Wendy Holdener la combinată. La masculin, Beat Feuz a câștigat Globul la coborâre, Kjetil Jansrud la Super-G, Hirscher la slalom și slalom uriaș, iar Peter Fill la combinată.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *