Loading...
Tenis

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells

http://www.oricesport.ro/wp-content/uploads/2018/03/halep-150x150.jpg
Foto: wtatennis.com

Simona Halep a ajuns în optimile de finală la Indian Wells, însă a avut parte de un meci greu în 16-imi, în fața unei americance în vârstă de 19 ani, Caroline Dolehide, jucătoare aflată pe locul 165 în clasamentul mondial. Reprezentanta gazdelor a câștigat primul set, dar apoi diferența de valoare s-a simțit, românca situată în fruntea ierarhiei mondiale întorcând meciul și mergând mai departe.

Dolehide a condus jocul în primul set datorită loviturilor puternice și a deplasării rapide pe teren, surprinzând-o deseori pe adversară. Americanca și-a adjudecat setul cu 6-1, după 32 de minute de joc. Halep a echilibrat partida și la 3-2 în favoarea sa în setul secund, a reușit un prim brec din meci, desprinzându-se apoi la 4-2. Ulterior, Halep a servit la 5-3 pentru câștigarea setului, dar Dolehide a făcut un brec și a egalat la 5-5. Setul a ajuns apoi în tiebreak, unde Halep s-a impus cu 7-3. În setul decisiv, Halep a condus cu 3-0, apoi cu 5-1 și a câștigat cu 6-2. Meciul a durat două ore și cinci minute.

În turul următor, Halep o va înfrunta pe Qiang Wang din China, locul 55 WTA. Aceasta a trecut în 16-imi de Kristina Mladenovic din Franța cu 6-1, 6-2.

În 2015, Halep a câștigat turneul de la Indian Wells, iar în 2017, românca fusese eliminată în turul al treilea.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *