România remizează cu Georgia în preliminariile Cupei Europa, dar rămâne pe loc promovabil

http://www.oricesport.ro/wp-content/uploads/2012/10/polo-romania-150x150.jpgRomânia și Georgia au încheiat la egalitate, 5-5, într-un meci din Grupa A în preliminariile Cupei Europa la polo pe gheață, competiție aflată la prima ediție. La Kecskemet, în Ungaria, unde se desfășoară meciurile grupei, România are o victorie, o remiză și un eșec după trei etape și rămâne pe podium în clasamentul seriei. Primele trei locuri asigură calificarea la Super-Finala competiției.

Primul sfert al duelului dintre România și Georgia a avut un singur, gol marcat de tricolorul Cosmin Radu. Însă gruzinii au dominat categoric sfertul secund și au condus cu 4-1 la pauza mare. În sfertul al treilea, Gergelyfi, Oanță și Negrean au marcat pentru România care a egalat la 4-4. Dar pe finalul sfertului, Georgeia a înscris din nou, conducând astfel cu 5-4 înaintea ultimelor opt minute de joc. Fulea a restabilit egalitatea după doar 29 de secunde trecute din ultimul sfert, însă în restul de șapte minute și 31 de secunde nu s-a mai marcat vreun gol. Astfel, scorul final a fost 5-5.

România va întâlni duminică, în ultima etapă a grupei, echipa Spaniei, meci programat de la ora 11.

În clasamentul grupei, Ungaria este pe primul loc, cu șase puncte din două meciuri. România este a doua, cu patru puncte din trei partide, iar Spania ocupă locul trei, cu trei puncte după un singur meci jucat. Georgia se află pe patru, cu un punct din trei meciuri, iar Franța este ultima, fără punct, însă cu un singur meci disputat.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *