Loading...
Polo pe apă

România a pierdut și a treia partidă din preliminariile Ligii Mondiale, 14-7 contra Serbiei, la Oradea

http://www.oricesport.ro/wp-content/uploads/2012/10/polo-romania-150x150.jpgEchipa națională de polo pe apă a României a suferit a treia înfrângere consecutivă în Grupa A din preliminariile europene ale Ligii Mondiale. La Oradea, tricolorii au fost învinși de Serbia cu 14-7.

Primul sfert a fost foarte echilibrat, Serbia având avantaj de un singur gol la final, scor 4-3. Echilibrul a continuat, la pauza mare scorul fiind egal, 7-7. Însă în a doua jumătate a partidei, Serbia a marcat de șapte ori, în vreme ce echipa țării noastre nu a mai reușit vreun gol.

Mihnea Chioveanu a înscris de două ori pentru România, celelalte goluri ale echipei noastre fiind reușite de Cosmin Radu, Tudor Fulea, Tiberiu Negrean, Nicolae Oanță și Vlad Georgescu.

Serbia are punctaj maxim în clasamentul grupei, nouă puncte din trei meciuri, și se află pe locul întâi. Muntenegru ocupă locul doi, cu trei puncte, iar România este a treia, fără vreun punct. Doar prima clasată se califică la Super-Finala competiției.

Următorul meci în grupă este cel dintre Muntenegru și Serbia, pe 20 martie, iar apoi România va înfrunta Muntenegru pe 10 aprilie, în încheierea grupei.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *