//
acum citeşti...

Polo pe apă

România a pierdut și a treia partidă din preliminariile Ligii Mondiale, 14-7 contra Serbiei, la Oradea

http://www.oricesport.ro/wp-content/uploads/2012/10/polo-romania-150x150.jpgEchipa națională de polo pe apă a României a suferit a treia înfrângere consecutivă în Grupa A din preliminariile europene ale Ligii Mondiale. La Oradea, tricolorii au fost învinși de Serbia cu 14-7.

Primul sfert a fost foarte echilibrat, Serbia având avantaj de un singur gol la final, scor 4-3. Echilibrul a continuat, la pauza mare scorul fiind egal, 7-7. Însă în a doua jumătate a partidei, Serbia a marcat de șapte ori, în vreme ce echipa țării noastre nu a mai reușit vreun gol.

Mihnea Chioveanu a înscris de două ori pentru România, celelalte goluri ale echipei noastre fiind reușite de Cosmin Radu, Tudor Fulea, Tiberiu Negrean, Nicolae Oanță și Vlad Georgescu.

Serbia are punctaj maxim în clasamentul grupei, nouă puncte din trei meciuri, și se află pe locul întâi. Muntenegru ocupă locul doi, cu trei puncte, iar România este a treia, fără vreun punct. Doar prima clasată se califică la Super-Finala competiției.

Următorul meci în grupă este cel dintre Muntenegru și Serbia, pe 20 martie, iar apoi România va înfrunta Muntenegru pe 10 aprilie, în încheierea grupei.

Articole pe aceeaşi temă:

Discutie

0 comentarii

Post a Comment

Categorii

Știri pe scurt

23/02 Aur olimpic pentru olandezul Kjeld Nuis la patinaj viteză – 1.000 m. Podium completat de Haavard Lorentzen (Norvegia) și Kim Tae-yun (Coreea de Sud)

23/02 Aur olimpic pentru Kelsey Serwa (Canada) la schi cross. Podium completat de Brittany Phelan (Canada) și Fanny Smith (Elveția)

22/02 Viitorul Constanța l-a achiziționat pe atacantul Robert Răducanu, de la Concordia Chiajna

22/02 Aur olimpic pentru Ungaria, la ștafeta masculină 5.000 m, la short track. Podium completat de China și Canada

22/02 Aur olimpic pentru chinezul Wu Dajing la short track – 500 m. Podium completat de sud-coreenii Hwang Dae-heon și Lim Hyo-jun

22/02 Aur olimpic pentru olandeza Suzanne Schulting la short track – 1.000 m. Podium completat de Kim Boutin (Canada) și Arianna Fontana (Italia)

22/02 Americanul David Wise este campion olimpic la schi acrobatic – halfpipe. Podium completat de Alex Ferreira (SUA) și Nico Porteous (Noua Zeelandă)

22/02 Austriaca Anna Gasser este prima campioană olimpică din istorie la snowboard big air. Podium completat de Jamie Anderson (SUA) și Zoi Sadowski-Synnott (Noua Zeelandă)

21/02 Canadianul Brady Leman a obținut aurul olimpic la schi acrobatic – schi cross. Podium completat de Marc Bischofberger (Elveția) și Serghei Ridzik (Olimpicii Ruși)

20/02 ACS Poli Timișoara i-a achiziționat pe atacantul argentinian Esteban Ciaccheri și pe fundașul român Iulian Carabela, ambii semnând contracte până în vară

20/02 Coreea de Sud a câștigat aurul olimpic în cursa feminină de ștafetă – 3.000 metri la short track. Podium completat de Italia și Olanda