//
acum citeşti...

Liga I

Poli Iași-FC Botoșani 1-0. Ieșenii urcă pe loc de playoff, depășind chiar pe botoșăneni

http://www.oricesport.ro/wp-content/uploads/2017/08/iasi-150x150.jpeg

Foto: infois.ro

Poli Iași a învins cu 1-0 pe FC Botoșani, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii I. În urma acestui succes, Poli Iași a urcat pe locul șase în clasament, ultimul loc care duce în playoff, întrecând chiar pe FC Botoșani care a coborât astfel în zona playout. Poli Iași are trei victorii consecutive în campionat, în vreme ce FC Botoșani a adunat un singur punct în ultimele cinci etape.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Andrei Cristea, în minutul 53, după o pasă de la Platini. Cristea a înscris de cinci ori în acest sezon și marcase și în meciul tur, la Botoșani, unde scorul fusese egal, 3-3.

În clasament, Poli Iași și FC Botoșani au același număr de puncte, câte 36, dar ieșenii au golaveraj mai bun și au și avantajul meciurilor directe. Astfel, Poli se află pe locul șase, iar FC Botoșani ocupă locul șapte.

În etapa următoare, Poli Iași înfruntă în deplasare pe Poli Timișoara, iar FC Botoșani întâlnește tot în deplasare pe Viitorul Constanța.

Au evoluat formațiile:
Poli Iași: Koșelev (Rusu 46) – Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Bădic (Zaharia 41) – Chelaru, Qaka – Platini, Jo, Sin – Cristea (Jagodinskis 81). Antrenor Flavius Stoican.
FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Burcă, Miron, Mușat – Achim, Oaidă (Chitoșcă 83) – Roman, Moruțan, Golofca (Cucu 70) – Axente (Golubović 60). Antrenor: Costel Enache.
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei).

Articole pe aceeaşi temă:

Discutie

0 comentarii

Post a Comment

Categorii

Știri pe scurt

23/02 Aur olimpic pentru olandezul Kjeld Nuis la patinaj viteză – 1.000 m. Podium completat de Haavard Lorentzen (Norvegia) și Kim Tae-yun (Coreea de Sud)

23/02 Aur olimpic pentru Kelsey Serwa (Canada) la schi cross. Podium completat de Brittany Phelan (Canada) și Fanny Smith (Elveția)

22/02 Viitorul Constanța l-a achiziționat pe atacantul Robert Răducanu, de la Concordia Chiajna

22/02 Aur olimpic pentru Ungaria, la ștafeta masculină 5.000 m, la short track. Podium completat de China și Canada

22/02 Aur olimpic pentru chinezul Wu Dajing la short track – 500 m. Podium completat de sud-coreenii Hwang Dae-heon și Lim Hyo-jun

22/02 Aur olimpic pentru olandeza Suzanne Schulting la short track – 1.000 m. Podium completat de Kim Boutin (Canada) și Arianna Fontana (Italia)

22/02 Americanul David Wise este campion olimpic la schi acrobatic – halfpipe. Podium completat de Alex Ferreira (SUA) și Nico Porteous (Noua Zeelandă)

22/02 Austriaca Anna Gasser este prima campioană olimpică din istorie la snowboard big air. Podium completat de Jamie Anderson (SUA) și Zoi Sadowski-Synnott (Noua Zeelandă)

21/02 Canadianul Brady Leman a obținut aurul olimpic la schi acrobatic – schi cross. Podium completat de Marc Bischofberger (Elveția) și Serghei Ridzik (Olimpicii Ruși)

20/02 ACS Poli Timișoara i-a achiziționat pe atacantul argentinian Esteban Ciaccheri și pe fundașul român Iulian Carabela, ambii semnând contracte până în vară

20/02 Coreea de Sud a câștigat aurul olimpic în cursa feminină de ștafetă – 3.000 metri la short track. Podium completat de Italia și Olanda