Loading...
Liga I

Poli Iași-FC Botoșani 1-0. Ieșenii urcă pe loc de playoff, depășind chiar pe botoșăneni

http://www.oricesport.ro/wp-content/uploads/2017/08/iasi-150x150.jpeg
Foto: infois.ro

Poli Iași a învins cu 1-0 pe FC Botoșani, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii I. În urma acestui succes, Poli Iași a urcat pe locul șase în clasament, ultimul loc care duce în playoff, întrecând chiar pe FC Botoșani care a coborât astfel în zona playout. Poli Iași are trei victorii consecutive în campionat, în vreme ce FC Botoșani a adunat un singur punct în ultimele cinci etape.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Andrei Cristea, în minutul 53, după o pasă de la Platini. Cristea a înscris de cinci ori în acest sezon și marcase și în meciul tur, la Botoșani, unde scorul fusese egal, 3-3.

În clasament, Poli Iași și FC Botoșani au același număr de puncte, câte 36, dar ieșenii au golaveraj mai bun și au și avantajul meciurilor directe. Astfel, Poli se află pe locul șase, iar FC Botoșani ocupă locul șapte.

În etapa următoare, Poli Iași înfruntă în deplasare pe Poli Timișoara, iar FC Botoșani întâlnește tot în deplasare pe Viitorul Constanța.

Au evoluat formațiile:
Poli Iași: Koșelev (Rusu 46) – Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Bădic (Zaharia 41) – Chelaru, Qaka – Platini, Jo, Sin – Cristea (Jagodinskis 81). Antrenor Flavius Stoican.
FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Burcă, Miron, Mușat – Achim, Oaidă (Chitoșcă 83) – Roman, Moruțan, Golofca (Cucu 70) – Axente (Golubović 60). Antrenor: Costel Enache.
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *