Valerică Găman a revenit în România și a semnat un contract pentru doi ani cu FCSB

Foto: steauafc.com

Foto: steauafc.com

Fundașul central Valerică Găman a devenit jucătorul echipei FCSB cu care a semnat un contract pentru următorii doi ani. Găman a sosit liber de contract după ce s-a despărțit în această iarnă de Karabukspor din Turcia, echipă cu mari probleme financiare.

Sunt foarte bucuros pentru faptul că am ajuns la cea mai bună echipă din Romania, care an de an joacă în cupele europene și este singura calificată în primăvara europeană. Îmi doresc să fiu sănătos și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele”, a declarat Găman pentru site-ul oficial al echipei bucureștene (steauafc.com).

Valerică Găman are 28 de ani și a început fotbalul la Universitatea Craiova pentru care a jucat până în 2011, când a ajuns la Dinamo București. După doar jumătate de an la Dinamo, a revenit la U.Craiova, echipă care însă a fost dezafiliată în vara anului 2011, iar Găman a devenit jucător liber. A semnat un contract cu Astra Giurgiu, alături de care a câștigat Cupa României și Supercupa în 2014, apoi a devenit campion al României, în 2016. A fost cumpărat în 2016 de Karabukspor. A adunat 27 de meciuri în două sezoane în campionatul Turciei, fără a marca vreun gol. La echipa națională, Găman are 14 selecții și a marcat un gol.

Acesta este primul transfer făcut de FCSB în perioada de transferuri din iarnă.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *