Loading...
Polo pe apă

România a fost zdrobită de Muntenegru, în preliminariile Ligii Mondiale la polo pe apă

http://www.oricesport.ro/wp-content/uploads/2013/07/polo1-150x150.jpgRomânia a pierdut și al doilea meci din preliminariile Ligii Mondiale la polo pe apă, și tot la o mare diferență. După eșecul cu 12-3 în fața Serbiei, România a fost învinsă și de Muntenegru, scor 13-2.

Meciul cu Muntenegru, jucat la Budva a fost echilibrat în primele trei sferturi. Gazdele au condus cu 1-0 după primul sfert, iar scorul era 3-0 la pauza mare. Echipa țării noastre a marcat primele (și singurele) goluri în sfertul al treilea, la capătul căruia scorul era 6-2. Ramiro Georgescu și Alexandru Ghiban au înscris pentru România. Sfertul patru a fost unul dominat autoritar de muntenegreni care au marcat de șapte ori.

În clasamentul grupei, după ce fiecare echipă a jucat câte două meciuri, conduce Serbia, câștigătoarea ultimelor cinci ediții din Liga Mondială. Sârbii au șase puncte din tot atâtea posibile. Muntenegru, cu trei puncte, este pe locul doi, iar România este pe locul trei, fără vreun punct. Prima clasată în grupă se califică la Super-Finala competiției, iar echipa de pe locul doi are șanse de a merge la turneul final, în funcție de rezultatele din celelalte grupe.

Următorul meci al României are loc pe 12 februarie, acasă, contra Serbiei.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *