Loading...
Liga I

ACS Poli-Dinamo 0-0. Bucureștenii sunt în afara playoff-ului la finalul anului

Foto: biletu-zilei.com

ACS Poli Timișoara și Dinamo București au încheiat la egalitate, 0-0, în ultimul meci jucat în Liga I în 2017. Partida a închis etapa a 22-a. Rezultatul nu ajută niciuna dintre echipe. Dinamo rămâne în zona playout, fiind la egalitate de puncte cu Viitorul, echipa de pe locul șase. De cealaltă parte, ACS Poli ocupă locul nouă.

Gazdele au avut o șansă bună de gol în minutul 34. Străuț a șutat spre poartă, dar Rivaldinho s-a aruncat în fața balonului care a ieșit în corner. În minutul 56, Rivaldinho a avut o șansă mare de gol, scăpând singur cu Straton, dar șutul brazilianului a ocolit poarta. În minutul 72, Bokila a șutat, Straton a respins, mingea a ajuns la Salomao care a încercat fără succes să-l dribleze pe portarul advers. Salomao a părăsit terenul în minutul 89 când a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Dinamo ocupă locul șapte, cu 34 de puncte. Poli se află pe locul nouă, cu 26 de puncte.

În etapa următoare, în februarie, Poli înfruntă în deplasare pe Sepsi, iar Dinamo joacă pe teren propriu cu U.Craiova.

Au evoluat formațiile:
ACS Poli Timişoara: Straton – Străuţ, Melinte, Şeroni, Ciucur – Artean, Vaşvari – Munteanu, Doman (Haruţ 74), Bîrnoi (Croitoru 82) – Drăghici (Abraw 86). Antrenor: Ionuţ Popa.
Dinamo: Penedo – Dudea, Marić, Katsikas, Oliva – Mahlangu, Nascimento (Corbu 24) – Hanca, Rivaldinho (Bokila 57), Salomao – Nemec (Moldoveanu 80). Antrenor: Vasile Miriuţă.
Arbitru: Adrian Cojocaru (Galați).

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *