//
acum citeşti...

Motorsport

Marc Marquez s-a impus la Misano și l-a egalat pe Dovizioso în ierarhia clasei MotoGP

http://www.oricesport.ro/wp-content/uploads/2014/04/marquez-150x150.jpgSpaniolul Marc Marquez a reușit o depășire în ultimul tur al Grand Prixului San Marino și a obținut a patra victorie stagională la clasa regină în Campionatul Mondial de motociclism viteză. În clasamentul general, Marquez este la egalitate cu Andrea Dovizioso, cei doi conducând ierarhia cu câte 199 de puncte.

Italianul Danilo Petrucci a condus multă vreme pe circuitul Marco Simoncelli din Misano, pe coasta Mării Adriatice, dar Marquez a trecut în frunte în ultimul tur și a rezistat până la final. Petrucci a încheiat pe locul doi, iar Dovizioso a ocupat poziția a treia.

Maverick Vinales a fost al patrulea în etapă și se află pe locul trei la general, cu 183 de puncte.

A fost prima etapă din sezon fără Valentino Rossi care a suferit o fractură la un antrenament în urmă cu o săptămână.

Următoarea etapă a sezonului, a 14-a din 18 programate, este Grand Prixul Aragonului, la data de 24 septembrie.

Articole pe aceeaşi temă:

Discutie

0 comentarii

Post a Comment

Categorii

Știri pe scurt

23/02 Aur olimpic pentru olandezul Kjeld Nuis la patinaj viteză – 1.000 m. Podium completat de Haavard Lorentzen (Norvegia) și Kim Tae-yun (Coreea de Sud)

23/02 Aur olimpic pentru Kelsey Serwa (Canada) la schi cross. Podium completat de Brittany Phelan (Canada) și Fanny Smith (Elveția)

22/02 Viitorul Constanța l-a achiziționat pe atacantul Robert Răducanu, de la Concordia Chiajna

22/02 Aur olimpic pentru Ungaria, la ștafeta masculină 5.000 m, la short track. Podium completat de China și Canada

22/02 Aur olimpic pentru chinezul Wu Dajing la short track – 500 m. Podium completat de sud-coreenii Hwang Dae-heon și Lim Hyo-jun

22/02 Aur olimpic pentru olandeza Suzanne Schulting la short track – 1.000 m. Podium completat de Kim Boutin (Canada) și Arianna Fontana (Italia)

22/02 Americanul David Wise este campion olimpic la schi acrobatic – halfpipe. Podium completat de Alex Ferreira (SUA) și Nico Porteous (Noua Zeelandă)

22/02 Austriaca Anna Gasser este prima campioană olimpică din istorie la snowboard big air. Podium completat de Jamie Anderson (SUA) și Zoi Sadowski-Synnott (Noua Zeelandă)

21/02 Canadianul Brady Leman a obținut aurul olimpic la schi acrobatic – schi cross. Podium completat de Marc Bischofberger (Elveția) și Serghei Ridzik (Olimpicii Ruși)

20/02 ACS Poli Timișoara i-a achiziționat pe atacantul argentinian Esteban Ciaccheri și pe fundașul român Iulian Carabela, ambii semnând contracte până în vară

20/02 Coreea de Sud a câștigat aurul olimpic în cursa feminină de ștafetă – 3.000 metri la short track. Podium completat de Italia și Olanda