Justin Thomas s-a impus în ultimul turneu de Mare Șlem al sezonului, Campionatul PGA

http://www.oricesport.ro/wp-content/uploads/2017/08/thomas-150x150.jpg
Foto: pga.com

Americanul Justin Thomas a câștigat Campionatul PGA, ultimul turneu de Mare Șlem al anului. Este primul trofeu major din cariera jucătorului în vârstă de 24 de ani și îi aduce lui Thomas un cec în valoare de 1.890.000 de dolari.

Ediția din 2017 a turneului a avut loc la Charlotte, în Carolina de Nord, pe traseul clubului Quail Hollow.

Kevin Kisner era lider înainte de ultima rundă, dar americanul a fost egalat la jumătatea zilei de Hideki Matsuyama și Justin Thomas, ambii reușind câte două birdie în prima jumătate a rundei. Chris Stroud și Francesco Molinari s-au alăturat la rândul lor grupului fruntaș, cinci jucători fiind astfel la egalitate pe primul loc înaintea ultimelor nouă cupe.

Thomas a avut o prestație foarte bună în a doua jumătate a rundei, cu trei birdie și un singur bogey, astfel că a ajuns la un total de 276, opt-sub-par. Francesco Molinari a comis două bogey și a rămas pe locul secund, la două lovituri de învingător. Tot pe poziția a doua au încheiat la egalitate cu Molinari sud-africanul Louis Oosthuizen și americanul Patrick Reed. Kisner, liderul dinaintea rundei finale, a continuat evoluția slabă, având trei bogey și un dublu-bogey și a încheiat pe locul șapte.

Pentru Justin Thomas, este al cincilea trofeu al carierei, al treilea în 2017, după Turneul Campionilor și Openul Sony, ambele desfășurate în Hawaii în luna ianuarie.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *