Mircea Rednic revine în funcţia de antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti

Mircea RednicTehnicianul Mircea Rednic s-a întors la Dinamo Bucureşti unde începe al treilea mandat de antrenor principal. Rednic a mai antrenat-o pe Dinamo în sezonul 2006-2007, când a câştigat şi titlul de campion al României, ultimul obţinut de Dinamo, iar apoi în stagiunea 2008-2009. Ca jucător, Rednic a evoluat timp de şapte sezoane la Dinamo, în perioada 1983-1990.

Dinamo se află pe locul 8 în clasament, înaintea ultimelor patru etape ale sezonului. În acest sezon, “câinii roşii” au avut deja trei antrenori, pe Flavius Stoican în două rânduri, pe Ionel Dănciulescu şi pe Mihai Teja.

Rednic s-a despărţit luni de Petrolul Ploieşti, echipă pe care o antrena din luna ianuarie, şi acum a semnat un contract cu Dinamo pentru doi ani.

“Sunt foarte fericit că am revenit la Dinamo, îmi doream de mult timp acest lucru. Cred că prin venirea mea s-a terminat cu reconstrucţia şi trebuie să ne gândim la performanţă. Am acceptat să preiau echipa de mâine şi să profit de aceste săptămâni şi de cele patru jocuri pentru a-i cunoaşte mai bine pe băieţi şi să ştiu pe cine mă voi baza. Trebuie să găsesc poziţia fiecăruia pe teren. E şi în interesul clubului să facem cât mai multe puncte în aceste etape ca să urcăm în clasament. Îmi doresc foarte mult să reuşesc la Dinamo, ca începând de la anul să luptăm pentru câştigarea campionatului”, a spus Mircea Rednic într-o conferinţă de presă.

Articole pe aceeaşi temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *